אם יש לכם עוף, רוטבגאס, תפוחי אדמה חדשים בגוון אדום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הטוב ביותר אי פעם עוף צלוי וירקות שורש, עוף צלוי מהיר וירקות שורש, ו העוף הצלוי האהוב על תומאס קלר.
הוראות
1
מחממים תנור ל 246°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
חתוך את עצם הבריח של העוף: השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך את עצם הבריח מאזור הצוואר / השד של העוף. אתה כנראה צריך להשתמש באצבעות שלך כדי להרגיש מסביב לזה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
זה קצת מסובך, אבל אם אתה יכול להסיר את עצם הבריח קודם, זה יהפוך את העוף קל יותר לגלף אחרי שהוא מבושל. (קלות זו של גילוף בעתיד היא הסיבה היחידה להוציא את העצם, כך שתוכל להשאיר אותו אם אתה רוצה.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
4
העונה חלל: בנדיבות העונה חלל של העוף עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
הוסף שלוש שיני שום ו 5 ענפים של הקורנית לחלל, באמצעות הידיים שלך כדי לשפשף את הקורנית ושום בכל רחבי החלל.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מסבך את העוף:
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
חותכים קטע 3-רגל של חוט מטבח כותנה.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
8
מניחים את העוף כך שהוא חזה למעלה, ואת הרגליים מצביע לכיוונך. תכניס את קצות הכנפיים מתחת לתרנגולת. לעטוף את החוט מתחת לקצה הצוואר של הציפור, מושך את החוט מסתיים מעל השד, לכיוונך, plumping את השד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
9
ואז לחצות את החוט מתחת לשד (מעל חלל ובין הרגליים). לעטוף כל קצה סביב קצה הרגל הקרובה ביותר, ולקשור בחוזקה כך הרגליים לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
מניחים את הירקות, בצל, שום, ואת קורנית הנותרים sprig לתוך קערה.
מניחים עוף על מצע הירקות במחבת ברזל יצוק: ליצור מיטה של ירקות השורש במחבת ברזל יצוק גדול (או להשתמש במחבת צלייה רגילה אם אין לך מחבת ברזל יצוק.) אבי אוהב להשמיט את תפוחי האדמה בשלב זה ולסדר אותם סביב העוף.
מניחים את העוף על מיטת הירקות. למרוח את החלק העליון של חזה עוף עם חמאה. (שימו לב שהוספנו כמה גבעולים נוספים של קורנית לצמרת, כנראה בגלל שאבא שלי שכח להוסיף אותם לירקות! אבל זה עדיין עבד.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גרוטאות טריות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1
מניחים את המחבת בתנור וצולים את העוף במשך 25 דקות ב 475 ° F. ואז להפחית את החום ל 204° וצולים במשך 45 דקות נוספות, או עד החלק העבה ביותר של הירך רושם165 על מדחום בשר והמיצים לרוץ ברור.