קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

קל לעשות משולבת ארוחת ערב

קל לעשות משולבת ארוחת ערב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קל לעשות משולבת ארוחת ערב. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 107 גרם של שומן, וסך הכל 1756 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לכם גבינת פרמזן, פתיתי פלפל, יחד סלט קיסר ופסטה פסטו לעשות ארוחת צהריים מצטיינים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קל להכין לחמניות מחיטה מלאה, זה סיר אחד תאילנדי הוא ארוחת ערב קלה לעשות הלילה, ו פשטידת רועים קלה (בשר בקר ו/או כבש משולב) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת זכוכית בינונית מערבבים את מיץ הלימון, חרדל, רוטב ווסטרשייר, מלח, שום, וממרח אנשובי, ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
משחת אנשובימשחת אנשובי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים את שמן הזית ושמן הקנולה, ומקציפים יחד לכמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
לטאטא כל הזמן, להוסיף את השמן בזרם איטי, יציב לאנשובי mixture.To להרכיב את הסלט, למקם את החסה הצוננת בקערת סלט.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להוסיף 4, כפות של ההלבשה לזרוק, הפצת באופן שווה.
5
הוסף 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת טרי ולזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
6
הוסף את קרוטונים, אנשובי (אם אתה משתמש בהם) ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
קרוטוניםקרוטונים
7
מפזרים על 2 כפות של גבינת פרמזן וקומץ קרוטונים נוספים.קרוטונים ניתן לאחסן במיכל אטום במשך עד 2 שבועות. אתה יכול גם להשתמש בהם כדי להפוך פירורי לחם.Pesto1 חבורה בזיליקום טרי (כ 3 כוסות, ארוז) שטוף וטווה פטרוזיליה איטלקית חבורה dry1 (כ 2 כוסות,) שטוף וטווה שיני שום dry2, peeled1-12 כוסות תוספת שמן זית כתית כוס טרי מגוררת פרמזן cheese8 פתיתים farfalle (פפיון פסטה) פלפל אדום
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
FarfalleFarfalle
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
קרוטוניםקרוטונים
8
במעבד מזון, לשלב את בזיליקום, פטרוזיליה, ושום. תהליך בעדינות. לאט ובהדרגה מוסיפים את שמן הזית עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
מניחים את צנוברים במחבת יבשה קטנה, ומבשלים מעל חום בינוני עד שהם מתחילים לשחרר את השמן שלהם, סביב 5 דקות. לנער את המחבת קדימה ואחורה כדי למנוע שריפה. תניח בצד.לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
ניקוז, הזמנת כוס מי הפסטה.תחזיר את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
11
הוסף כוס של פסטו ומערבבים היטב,
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
12
הוסף 1/2 כוס של מי פסטה שמורים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
13
מוסיפים פרמזן מגורר ואגוזי סיכה קלויים, ומערבבים היטב
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
14
יוצקים לתוך קערה גדולה, מוסיפים יותר גבינת פרמזן אם אתה רוצה (אני אוהב) פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
מגישים מיד או בחדר temperature4 עד 6 מנות!

מרכיבים

4פילהפילה אנשובי, קצוץ לתוך ממרחפילה אנשובי, קצוץ לתוך ממרח6קצת קישואים קצוציםמצאתי גם בזיליקום יפה ופטרוזיליה איטלקית אז כמובן שאני עושה פסטו ויגיש אותו עם פסטה Farfalle. (עניבת פרפר)מצאתי גם בזיליקום יפה ופטרוזיליה איטלקית אז כמובן שאני עושה פסטו ויגיש אותו עם פסטה Farfalle. (עניבת פרפר)1גבינת פרמזן מגוררתהיום בשוק הפתוח: סלט קיסר ופסטוהיום בשוק הפתוח: סלט קיסר ופסטו6קצת קישואים קצוציםסלט קיסרסלט קיסר6קצת קישואים קצוציםסלט ורוטב קיסרסלט ורוטב קיסר1בצל אדום גדולאנשובי, לקישוטאנשובי, לקישוט2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1מיכלקרוטונים ניתן לאחסן אטום במשך עד 2 שבועות. אתה יכול גם להשתמש בהם כדי להפוך פירורי לחםקרוטונים ניתן לאחסן אטום במשך עד 2 שבועות. אתה יכול גם להשתמש בהם כדי להפוך פירורי לחם1rackקודם תכין את הקרוטונים. מניחים את התנור בעמדה האמצעיתקודם תכין את הקרוטונים. מניחים את התנור בעמדה האמצעית6קצת קישואים קצוציםקרוטוניםקרוטונים0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריוקוןיוקון227פלפל האבנרוfarfalle (פסטת עניבת פרפר)farfalle (פסטת עניבת פרפר)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר½ קוביות לחם אינץ מ 1 באגט או קציץ בצק חמוץ½ קוביות לחם אינץ מ 1 באגט או קציץ בצק חמוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבמעבד מזון, לשלב את תהליך בזיליקום, פטרוזיליה וגרלי בעדינות. לאט ובהדרגה מוסיפים את שמן הזית עד מעורבבבמעבד מזון, לשלב את תהליך בזיליקום, פטרוזיליה וגרלי בעדינות. לאט ובהדרגה מוסיפים את שמן הזית עד מעורבב1חבורה2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים1כדי שן שום בינוני, טחון או לחוץ באמצעות כותש שוםכדי שן שום בינוני, טחון או לחוץ באמצעות כותש שום1שן שום, קלופים ומרוסקיםשן שום, קלופים ומרוסקים2שיני שום, קלופיםשיני שום, קלופים6קצת קישואים קצוציםקרוטונים שום חדוריםקרוטונים שום חדורים0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1גבינת פרמזן מגוררתמיץ לימון טרימיץ לימון טרי6קצת קישואים קצוציםקל לעשות משולבת ארוחת ערבקל לעשות משולבת ארוחת ערב591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםמוסיפים את השום המנופץ לשמן הזית ונותנים לשבת 20 דקות להחדיר את השמן עם טעם השוםמוסיפים את השום המנופץ לשמן הזית ונותנים לשבת 20 דקות להחדיר את השמן עם טעם השום3קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי1חבורהפטרוזיליה איטלקית (כ-2 כוסות) שטופה ומתייבשתפטרוזיליה איטלקית (כ-2 כוסות) שטופה ומתייבשת6קצת קישואים קצוציםיחד סלט קיסר ופסטה פסטו לעשות ארוחת צהריים או ערב נהדריחד סלט קיסר ופסטה פסטו לעשות ארוחת צהריים או ערב נהדר6קצת קישואים קצוציםפסטופסטו1קטןמניחים את צנוברים במחבת יבשה, ומבשלים מעל חום בינוני עד שהם מתחילים לשחרר את השמן שלהם, סביב 5 דקות. לנער את המחבת קדימה ואחורה כדי למנוע שריפה. הגדר בצדמניחים את צנוברים במחבת יבשה, ומבשלים מעל חום בינוני עד שהם מתחילים לשחרר את השמן שלהם, סביב 5 דקות. לנער את המחבת קדימה ואחורה כדי למנוע שריפה. הגדר בצד6קצת קישואים קצוציםפתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעד 4 ראשים בינוניים-קטנים של חסה או 2 ראשים גדוליםעד 4 ראשים בינוניים-קטנים של חסה או 2 ראשים גדולים1השארלשטוף ולייבש אותם היטב באמצעות טווה סלט ולקרוע אותם לחתיכות 1-1 / 2 אינץ ' (9 או 10 כוסות. מניחים אותם לתוך המקרר במשך 15 דקות כדי להירגעלשטוף ולייבש אותם היטב באמצעות טווה סלט ולקרוע אותם לחתיכות 1-1 / 2 אינץ ' (9 או 10 כוסות. מניחים אותם לתוך המקרר במשך 15 דקות כדי להירגע6קצת קישואים קצוציםהלבשההלבשה1אוראו ממולאים כפוליםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר201225 בפברואר, מתכונים25 בפברואר, מתכונים1מחממים את התנור מעלותמחממים את התנור מעלות7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר(אודות , ארוז) שטוף יבש שטוף(אודות , ארוז) שטוף יבש שטוף