קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קל סופגניות תוצרת בית

קל סופגניות תוצרת בית
קל תוצרת בית סופגניות הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, סוכר ממתקים, הל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: סופגניות תוצרת בית, סופגניות סיניות תוצרת בית, ו סופגניות מזוגגות תוצרת בית.

הוראות

1
שמן חום בתנור הולנדי או מחבת גדולה עם צדדים גבוהים מעל חום בינוני גבוה עד טמפרטורה רושם 350 ° F. (שמן צריך להיות 1 - עד 1/2 אינץ ' עמוק). פופ פתוח ביסקוויט מיכל. אם כל הביסקוויטים נראים לא סדירים, לטפוח בעדינות אותם אפילו סיבובים ואפילו עובי.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
חותכים את חורי סופגנייה.
3
מוסיפים חצי מהסופגניות וחצי מחורי הסופגניות ומטגנים עד שהתחתית הופכת לחומה זהובה, 1 עד 1/2 דקות לסופגניות קטנות ו-2 עד 2 1/2 דקות לסופגניות גדולות. באמצעות מקלות אכילה, להפוך את הסופגניות ואת החורים ומטגנים עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
4
להעביר סופגניות צלחת מרופדת מגבת נייר ולאפשר להתקרר מעט, 1 עד 2 דקות לפני טבילה בזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מגישים חמים.
1
מניחים סוכר ומלח של ממתקים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים חמאה מומסת, חלב, ותמצית וניל ומקציפים עד לקבלת חלקה. טובלים סופגניות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מניחים סוכר, הל, מלח, גרידת תפוזים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים מיץ תפוזים ומקציפים עד חלקה. טובלים סופגניות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
עבור זיגוג חמאה חומה: להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה בסיר נירוסטה קטן. מבשלים את החמאה עד להשחמה, 5 עד 8 דקות, מתערבל במחבת מדי פעם. החמאה תתחיל קצף; הקצף שוכך הוא אינדיקטור כי החמאה כמעט נעשה. לאחר המוצקים הם חום קרמל להסיר מחבת מחום ומיד לשפוך חמאה לתוך קערה בינונית, גירוד בכל המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את הסוכר של ממתקים, מלח, חלב, ותמצית וניל להקציף עד חלקה. טובלים סופגניות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מניחים סוכר של ממתקים, אבקת קקאו, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים חלב ומקציפים עד חלקה. טובלים סופגניות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מניחים סוכר ומלח של ממתקים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים חמאה מומסת וחלב ומקציפים עד לקבלת חלקה. טובלים סופגניות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות