קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

קל קישואים, עגבניות, טארט גבינה

קל קישואים, עגבניות, טארט גבינה
אם יש לך בצק עלים, ביצים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: טארט זוקיני עגבניות, עגבניות כפריות וזוקיני טארט, ו קישואים, עגבניות ופסטו טארט.

הוראות

1
הסר את בצק עלים מהחבילה ולתת להפשיר בטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות, או עד שכבר לא קפוא אבל עדיין מגניב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
2
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים 5 דקות, או עד שהבצל רך מעט. מערבבים את הקישואים ואת הטחון רק עד שהוא מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מערבבים את העגבניות מנוקזות ולהעלות את החום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד קישואים הוא רך אבל לא רגשני ומיצים התאדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
5
בואו מגניב.
6
חמאה קלה מחבת טארט 9 אינץ ' בצבע כהה עם שפה נשלפת או צלחת עוגת זכוכית. על משטח מקומח קלות, לגלגל את בצק עלים לתוך ריבוע 11 אינץ'. תתאים את זה למחבת טארט או לצלחת פאי. חתוך את חתיכות המאפה התלויות עם מספריים. מקררים את הקרום, חשוף, במשך 15 דקות, או עד 8 שעות, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
7
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מקציפים את הביצים בקערה גדולה. מערבבים בגבינה, מלח, פלפל, וירקות מקוררים. כפית את התערובת לתוך מחבת טארט.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
אופים 25 עד 30 דקות, או עד המאפה הוא חום וסכין מוכנס במרכז הטארט יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
הסר את השפה החיצונית של מחבת טארט.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
11
תן את מגניב טארט על מתלה חוט במשך 20 דקות לפני חיתוך. עדיף להגיש את זה טארט חם מאוד ולא חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה