קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

קל רביולי אופים

קל רביולי אופים
מתכון קל רביולי לאפות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה ו 10 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 407 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רביולי מלא בגבינה, גבינת מוצרלה, רוטב עגבניות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קל רביולי אופים, קל Chipotle Ravioli לאפות, ו רביולי אופים.

הוראות

1
תנור חום עד 350°f. ריסוס התחתון הצדדים של צלחת אפייה מלבנית 13x9x2 אינץ', עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים 3/4 כוס רוטב הפסטה בתבנית אפייה. לסדר חצי רביולי קפוא בשכבה אחת מעל רוטב; העליון עם מחצית רוטב הפסטה הנותרים 1 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעם אחת, החל רביולי.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
רוטב פסטהרוטב פסטה
רביולירביולי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4
מכסים בנייר אלומיניום ואופים 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר רדיד; אופים חשפו 15 עד 20 דקות יותר או עד תוסס וחם במרכז.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו