קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

קנזס סיטי ספאריבס

קנזס סיטי ספאריבס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Spareribs קנזס סיטי. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 1530 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 120 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, מלח גס, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת בוץ קנזס סיטי, עיסוי יבש בקנזס סיטי, ו Kansas City Rub.

הוראות

1
מערבבים סוכר חום, פפריקה, מלח גס, פלפל שחור, אבקת בצל ופלפל קאיין בקערה קטנה לשפשף יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
כָּתֵףכָּתֵף
מלח גסמלח גס
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים 2/3 כוס לשפשף יבש על כל spareribs. מכסים את הצלעות בניילון נצמד; מקררים בין לילה. מכסים הנותרים לשפשף יבש; לאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
פתח spareribs מתובל; מפזרים בכל רחבי עם חצי לשפשף יבש שנותר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
בואו spareribs לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חילוףצלעות חילוף
5
בעקבות הוראות היצרן ושימוש פחם גוש טבעי 1/2 כוס סחוט שבבי עץ למעשן או 1 כוס לברביקיו( ראה תיבה מימין), להתחיל אש ולהביא טמפרטורה של מעשן 93°. כדי225. או ברביקיו כדי275. כדי300. לארגן צלעות על מתלה במעשן או ברביקיו. לכסות ולבשל צלעות 2 שעות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
הוסף פחם יותר לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורה ושבבי עץ מנוקזים יותר (1/2 כוס למעשן או 1 כוס לברביקיו עם כל תוספת) כדי לשמור על רמת עשן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
7
מפזרים צלעות באופן שווה עם כל הנותרים לשפשף יבש. לכסות ולבשל 1 שעה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
תצחצח צלעות בנדיבות עם רוטב ברביקיו. המשך לבשל עד הבשר הוא מאוד רך וחום, על 30 דקות יותר. לשמור על טמפרטורה על ידי הוספת פחם גוש יותר; לשמור על רמת עשן על ידי הוספת שבבי עץ היקורי סחוט יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
9
מעבירים צלעות למגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
10
בואו לעמוד 10 דקות.
11
חותכים צלעות בין עצמות לצלעות בודדות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)