קנלוני טופו ותרד
גשו לסופר וקנו שמן זית, פחיות עגבניות, ארזו טופו משי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 100% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תרד & אגוז מוסקט cannelloni, תרד & שלוש גבינה cannelloni, ו קנלוני פטריות תרד.
הוראות
מחממים חצי שמן במחבת, מוסיפים בצל ו 1/3 של שום ומטגנים במשך 4 דקות עד מתרכך.
יוצקים עגבניות, מתבלים ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים 10 דקות עד רוטב מתעבה.
מחממים חצי שמן שנותר במחבת ומבשלים עוד 1/3 של שום במשך 1 דקות, ולאחר מכן מוסיפים מחצית הצנוברים והתרד. תרד וילט, ואז להטות את נוזל עודף. טופו Whizz במעבד מזון או עם בלנדר יד עד חלקה, ולאחר מכן מערבבים דרך התרד עם אגוז מוסקט וכמה פלפל.
הסר מהחום; אפשר להתקרר מעט.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
יוצקים חצי רוטב עגבניות לתוך צלחת 20 x 30cm. מחלקים תערובת תרד בין גיליונות לזניה, להפשיל ולשכב על גבי רוטב.
מערבבים פירורים עם שום שנותר וצנוברים.
מפזרים מעל צלחת, טפטוף עם השמן שנותר ואופים במשך 10 דקות עד פירורים זהובים.