זה עובד טוב כמו מתאבן יקר למדי. נסו טורטיות גוואקמולי, טורטיות גוואקמולי, ו קסדיות בייקון-גוואקמולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הפילה בקערה, מוסיפים את מיץ הלימון. מתבלים משני הצדדים עם פפריקה, כמון, שום, בצל, אבקת צ ' ילי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת צ ' ילי
מיץ ליים
פפריקה
שום
כמון
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מפזרים את הפילה משני הצדדים עם הקמח, רועד את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
1
פרוש את הטורטיות באופן שווה על משטח עבודה. מחלקים את הגבינה והדגים באופן שווה, מפזרים את החצי התחתון של כל טורטייה באופן שווה עם גבינה ודגים, ואז עם כוסברה טרי.מקפלים את טורטיה לשניים כדי לצרף את המילוי ולחץ בחוזקה. מחסנית הקסדיות על צלחת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
טורטיה
גבינה
מורחים
דגים
2
צחצח את המחבת בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מניחים 2 quesadillas במחבת ומבשלים עד תת קלויים קלות, על 2 דקות.הפוך את הקסדיות וטוסט את הצדדים האחרים, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מעבירים לתבנית אפייה ומתחממים בתנור. חזור עם הקסדיות הנותרות, צחצוח המחבת עם שמן בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
מחבת
5
חותכים כל quesadilla לתוך טריזים ומגישים מיד עם ממרח אבוקדו.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.