קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

קסדיות אמנון עם ממרח אבוקדו

קסדיות אמנון עם ממרח אבוקדו
זה עובד טוב כמו מתאבן יקר למדי. נסו טורטיות גוואקמולי, טורטיות גוואקמולי, ו קסדיות בייקון-גוואקמולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הפילה בקערה, מוסיפים את מיץ הלימון. מתבלים משני הצדדים עם פפריקה, כמון, שום, בצל, אבקת צ ' ילי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
מיץ לייםמיץ ליים
פפריקהפפריקה
שוםשום
כמוןכמון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מפזרים את הפילה משני הצדדים עם הקמח, רועד את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
1
פרוש את הטורטיות באופן שווה על משטח עבודה. מחלקים את הגבינה והדגים באופן שווה, מפזרים את החצי התחתון של כל טורטייה באופן שווה עם גבינה ודגים, ואז עם כוסברה טרי.מקפלים את טורטיה לשניים כדי לצרף את המילוי ולחץ בחוזקה. מחסנית הקסדיות על צלחת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
דגיםדגים
2
צחצח את המחבת בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מניחים 2 quesadillas במחבת ומבשלים עד תת קלויים קלות, על 2 דקות.הפוך את הקסדיות וטוסט את הצדדים האחרים, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מעבירים לתבנית אפייה ומתחממים בתנור. חזור עם הקסדיות הנותרות, צחצוח המחבת עם שמן בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
5
חותכים כל quesadilla לתוך טריזים ומגישים מיד עם ממרח אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.