קסולה עם נקניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 867 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותרימי ציפורן טחון, סוכר, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. נסו תבשיל נקניק ועוף, תבשיל נקניק מעושן, ו תבשיל כבש ונקניקיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את השעועית בסיר גדול ולהוסיף מים קרים מספיק כדי לכסות על ידי 2 אינץ'; להביא לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר מהחום, לכסות ולתת לעמוד 1 שעה, ואז לנקז. מקל את כל שיני לתוך חצאי הבצל; להוסיף לסיר יחד עם גזר, סלרי ופנצ ' טה. לעטוף את הקורנית, פטרוזיליה ועלי דפנה בחתיכה של גזה, לקשור עם חוט מטבח ולהוסיף לסיר; לכסות עם מים על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, לכסות ומבשלים 1 שעה.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
מים נוספים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הוסף 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
נסטלו את הנקניק בשעועית; מוסיפים מים לכיסוי, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מוסיף את ראשי השום, לחתוך בצד למטה. מכסים ומבשלים עד השעועית הם רק מכרז אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, הפיכת הנקניק באמצע, 20 עד 30 דקות. לחשוף ולתת מגניב לטמפרטורת החדר; לכסות ולאוורר לילה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®
תוספות, אופציונלי
6
בינתיים, להפוך את הבשר: לזרוק את הטלה בקערה עם הסוכר, אורגנו, קינמון, אגוז מוסקט, שיני קרקע, קאיין, 1 כף כל שמן זית ומלח, ו 1 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקע
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייקים של ניו יורק
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
חום 1 כף שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל את הטלה עד השחמה, על 3 דקות לכל צד; להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8
מוסיף את pancetta לסיר; לבשל, ערבוב, עד השומן הופך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים, ערבוב, עד מוזהב קלות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מוסיפים את העגבניות, היין, רסק עגבניות, פורסיני וגלידת תפוז, ואז מחזירים את הטלה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
חותכים את סיבוב של נייר קלף ולשים ישירות על פני השטח של הבשר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות עם המכסה ומבשלים עד הטלה הוא רך, על 2 שעות. (להתאים את החום לפי הצורך כדי לשמור על רתיחה עדינה.)
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
12
להעביר את התערובת לקערה גדולה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר; לכסות ולקרר לילה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
תרפרף כל שומן מתערובות השעועית והטלה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
14
הסר את הנקניקיות וראשי השום מהשעועית. חותכים את הנקניק לחתיכות ולסחוט את שיני השום מעורם; להפריש. זרוק את שקיק עשב, גזר, חצאי סלרי ובצל מן השעועית. תשליך את גרידת התפוז מהכבש.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גב שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה קלופה, לא חובה
15
באמצעות כפית מחוררת, להעביר כמחצית השעועית לתנור הולנדי גדול העליון עם כבש (רק שעועית כבש, לא הנוזל).
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
16
מוסיפים את הנקניק הפרוס ואת שיני השום, ואז את השעועית הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
תוספות, אופציונלי
17
יוצקים את כל הנוזל מתערובת הכבש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
18
הוסף מספיק של שעועית בישול נוזלי כדי לכסות, במידת הצורך.
19
שים את התנור ההולנדי על חום בינוני-נמוך ולהביא את התערובת לרתיחה, חשופה, כ 40 דקות. מחממים התנור ל 325 מעלות F. דופק את הלחם במעבד מזון לעשות פירורים גסים. לזרוק עם הנותרים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
20
מפזרים על קסולה, להעביר לתנור ואופים עד חום זהוב, על 1 שעה, 30 דקות.