קושיקשה
מוכן ב44 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

קערת אטריות אסיאתית

קערת אטריות אסיאתית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קערת אטריות אסיה. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לכם חמאת בוטנים, שמן צמחי, אטריות מתולתלות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 44 דקות. מתכונים דומים: קערת אטריות אסייתית חמה, קערת אטריות עוף אסייתית, ו אסיה" בוטנים " רוטב אטריות קערה.

הוראות

1
מערבבים רוטב ברביקיו, רוטב הויסין, חמאת בוטנים ופלפל אדום טחון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
2
שמן חום במחבת 12 אינץ מעל חום בינוני 1 עד 2 דקות. מבשלים בצל ופלפל פעמון בשמן 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ברוקולי ומים. מכסים ומבשלים 4 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ברוקולי הוא פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
בעוד ירקות מבשלים, למלא 4 ליטר תנור הולנדי כחצי מלא עם מים.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
4
להוסיף 1/2 כפית מלח אם תרצה. מכסים וחום לרתיחה מהירה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
5
מוסיפים אטריות; חום לרתיחה. מרתיחים חשפו 4 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד אטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מערבבים תערובת תירס ורוטב לתערובת ירקות. קוק חשף 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד התערובת חמה תוססת.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
7
מסננים אטריות; במקום קערות בודדות העליון עם תערובת ירקות.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
8
מפזרים בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבןשום מולבן