קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קפה וניל

קפה וניל
וניל Panna Cottan נטול גלוטן, קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סירופ תירס, שעועית וניל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: קפה וניל, אוכמניות-וניל Panna קוטה, ו שעועית וניל Panna קוטה.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את המים וג ' לטין ולתת להשרות על 10 דקות (לא לערבב). בינתיים, בסיר בינוני, מחממים את השמנת, שעועית וניל וסוכר לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם כדי לפזר את הסוכר. ברגע שהוא מבעבע, לכבות את החום ולהוסיף את תערובת הג 'לטין, ערבוב כדי לפזר את הג' לטין. אם הג ' לטין אינו מתמוסס לחלוטין בתוך 3 דקות, להחזיר את התערובת לחום וחם בעדינות עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים את התערובת לתוך 6 עד 8 ramekins או כוסות קינוח. צמרמורת, חשופה, 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
רוטב שוקולד סאטן: במחצית העליונה של דוד כפול, לשלב את 2 שוקולדים מעל מים רותחים. מערבבים כל הזמן עד מותך, ואז לטאטא בסירופ ומים מבלי להסיר את הדוד הכפול מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
להקציף עד חלקה ומבריקה. הרוטב יכול להיות מורכב עד 24 שעות מראש ומקורר. כדי לחמם מחדש, מערבבים מעל חום נמוך או חום במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
כדי לשרת את panna קוטה, לטבול את הכוסות במים חמים במשך 10 שניות, ולאחר מכן להפוך את cottas panna החוצה על צלחות קינוח (או, לשרת את הכוסות). הקיפו כל קוטה פאנה עם פירות יער ורוטב שוקולד סאטן.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו