קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

קפונטה עם שום קרוסטיני

קפונטה עם שום קרוסטיני
המתכון קפונטה עם שום Crostini מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם צימוקים זהובים, צלפים, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קפונטה חצילים קרוסטיני, קפונטה חצילים קרוסטיני, ו קפונטה עם פולנטה קרוסטיני.

הוראות

1
כדי להכין caponata, שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים חצילים, בצל, פלפלים ושום טחון, וקמח 5 דקות. מערבבים סוכר, מיץ לימון, ומלח; לבשל 1 דקה. מערבבים בצימוקים, צלפים וצנוברים.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים תערובת חצילים בקערה גדולה; מערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים תנור ל-37
5
כדי להכין קרוסטיני, מניחים פרוסות לחם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים ב 375 במשך 7 דקות או עד קלוי. לשפשף צדדים חתוכים של שן שום על צד אחד של כל פרוסת לחם. מעיל פרוסות הלחם עם ספריי בישול, ואופים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים קפונטה עם קרוסטיני.
מרכיבים שתצטרך