קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

קפונטה

קפונטה
קפונטה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ יין, צימוקים זהובים, פלפל אנגלי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. נסו קפונטה, קפונטה, ו קפונטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בקערה גדולה זורקים את החציל בנדיבות עם שמן זית ומלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מורחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים עד שהחציל רך ודחוס, בערך 15 עד 20 דקות. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מצפים סיר עמוק רחב בשמן זית. זורקים פנימה את הבצל והפלפל האדום הכתוש ומתבלים במלח, לפי הטעם. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהבצל רך וארומטי, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את השומר, הסלרי והשום ומבשלים עוד 5 עד 6 דקות. מערבבים פנימה את הפלפלים ומבשלים עוד 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיפים את הקישואים, מתבלים במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שהקישואים וכל הירקות רכים וארומטיים ומתחילים להתאחד כתבשיל, בערך 5 עד 6 דקות. זורקים פנימה את החציל, 1/2 כוס מים ורסק העגבניות. מבשלים עד שהמים מתאדים. ממיסים את הסוכר בחומץ בקערה קטנה ומוסיפים אותו לתערובת. מערבבים פנימה את הצימוקים, הצלפים, הצנוברים והנענע. מבשלים עוד 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
נותנים להתקרר ומעבירים את הקפונטה לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מגישים מיד או אפילו טוב יותר מחר או למחרת.

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, לחתוך לקוביות 1/2 אינץסלרי, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםחציל, קלוף, לסירוגין עם רצועות עור בגודל 1 אינץ ' שנותרו, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץחציל, קלוף, לסירוגין עם רצועות עור בגודל 1 אינץ ' שנותרו, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ1נורת שומר, חתוכה לקוביות 1/2 אינץנורת שומר, חתוכה לקוביות 1/2 אינץ6שיני שום, פרוסות דקשיני שום, פרוסות דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים זהוביםצימוקים זהובים8שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר1קבוצותמנטה, חתוך לשיפונדהמנטה, חתוך לשיפונדה8שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, לחתוך לקוביות 1/2 אינץבצל אדום, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ1צביטהצבטו פתיתי פלפל אדום מרוסקצבטו פתיתי פלפל אדום מרוסק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1פלפל אדום וצהוב 1, חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץפלפל אדום וצהוב 1, חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ2קישואים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץקישואים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ