קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

קפוצ'ינו של שעועית לבנה

קפוצ'ינו של שעועית לבנה
קפוצ'ינו של שעועית לבנה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 629 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, ירקות, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. עוגיות קפוצ'ינו עם אספרסו ושוקולד לבן, ברים קפוצ'ינו קרמל שוקולד לבן, ו בראוניז קפוצ'ינו עם רוטב שוקולד-אספרסו לבן דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מכסים את השעועית במים קרים, מוסיפים את הבצל, גזר ועשבי תיבול. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך כ 30 דקות עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2
הסר 3-4 כף של שעועית מבושל כמעט ולהניח בצד להגשה. המשך לבשל את השאר עוד 10-20 דקות בערך עד רך מאוד, ציפוי עם מים רותחים יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
3
לנקז ולהשליך את הירקות ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
4
מניחים את השעועית במעבד מזון וזרע לטהור עד שמנת. זה יכול להיות קל יותר חצי טהור בכל פעם, מצקת בחלק מהמלאי כדי לפזר את התערובת ולקבל את זה קורה. עצור את המכונה לאחר 2-3 דקות, לגרד עם מרית, לתקן את התיבול, להוסיף קצת יותר מלאי זמזום שוב. ככל שאתה משאיר אותו מטוהר, חלקה זה יהיה; 4-5 דקות צריך לעשות את זה. חזור לאותה מחבת. מערבבים את המניה והתיבול, מביאים לרתיחה ואז מבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
מברשת את הפטריות כדי להסיר כל אדמה ואז לחתוך אותם לצורה הטובה ביותר, אבל לא רזה מדי או שהם יצטמק בעת הבישול.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6
מחממים מחבת ללא מקל עד חם למדי, מוסיפים את השמן, ואז את הפטריות, ומטגנים עד שהם מתחילים לצבוע. עכשיו להוסיף את 25g/1oz של חמאה ולהמשיך לטגן עד רק מבושל. שמור את החום במחבת גבוהה, כפי שאתה רוצה לצלות ולא להרתיח אותם. עונה ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
7
לשפשף את המרק דרך מסננת בסדר עם החלק האחורי של מצקת עבור מרקם קטיפתי בסדר. חזור למחבת ומערבבים בקרם. כמו התערובת כמעט מגיע לרתיחה, להוסיף את שמן כמהין, אם משתמשים. (אם מוסיפים את השמן כאשר התערובת קרה, הוא עלול להתפצל.)
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
קרוטונים, לקישוטקרוטונים, לקישוט
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
8
כאשר מוכן לשרת, לחלק את השעועית השמורה (הם לא צריכים חימום מחדש) ופטריות בין כוסות מרק מחומם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
קרוטונים, לקישוטקרוטונים, לקישוט
9
מוסיף את ידית החמאה למרק הכמעט רותח ואז קצף עם בלנדר יד (לעשות את זה במשך 4-5 דקות כדי לקבל את זה ממש קל) ואז לאט לשפוך את המרק לתוך הכוסות מצקת לשלושה רבעים מלאים, מנגב את המצקת על קצה המחבת כך המרק לא לטפטף. החזק את הקצף במחבת ואז לגרוף כי על גבי הכוסות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
קרוטונים, לקישוטקרוטונים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
מצקתמצקת
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או