קציץ בשר איטלקי בשכבות קלות
קציץ בשר איטלקי בשכבות קלות יכול להיות בדיוק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 45 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בשר טחון רזה במיוחד, קישואים, חלק לחות נמוכה-גבינת מוצרלה רזה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קציץ בשר איטלקי קל, טבילה איטלקית בשכבות, ו תבשיל איטלקי בשכבות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלית לערבב עם חצי כל רוטב פסטה אורגנו.
מוסיפים בשר; מערבבים היטב. טפיחה לתוך צלחת אפייה 13x9 אינץ'.
מערבבים ירקות ורוטב פסטה הנותרים אורגנו. כפית על תערובת בשר; כיסוי.
אופים 25 דקות. למעלה עם גבינה.
אופים, חשוף, 10 דקות. או עד קציץ בשר נעשה (160F).