קציץ בשר בגריל חבילות ארוחה
קציצות בשר בגריל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חלב, פירורי לחם, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו קציץ בשר בגריל, קציץ בשר בגריל, ו קציץ בשר ממולא בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
גזור 6 (18x10 אינץ') גיליונות של רדיד כבד; ספריי עם ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים בשר בקר, תערובת מרק יבש, ביצה, חלב ופירורי לחם. צורה לתוך 6 כיכרות, 4x2 1 / 2x1 אינץ'.
מניחים 1 כיכר על כל גיליון נייר; העליון כל אחד עם כ 1 כף הקטשופ.
מניחים על 1/2 כוס תפוחי אדמה ו 1/2 כוס גזר סביב כל כיכר.
העלה 2 צדדים של נייר כדי שהקצוות ייפגשו. חותם קצוות, ביצוע קפלים 1/2 אינץ חזק; לקפל שוב, המאפשר מקום למחזור חום והתרחבות. מקפלים צדדים אחרים לאטום.
שימו חבילות על הגריל. כיסוי גריל; לבשל מעל חום בינוני 25 עד 30 דקות, סיבוב מנות 1/2 לפנות לאחר 15 דקות, עד ירקות רכים מדחום בשר מוכנס במרכז כיכרות קורא 160ºF. כדי לשרת, לחתוך x גדול על גבי כל חבילה; בזהירות לקפל בחזרה לסכל כדי לאפשר קיטור לברוח.