קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

קציץ בשר בסגנון ממפיס

קציץ בשר בסגנון ממפיס
קציץ בשר בסגנון ממפיס דורש מסביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 634 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, פרמזן, 4 עלי פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: כלבי מנגל בסגנון ממפיס, Spareribs בסגנון ממפיס, ו סלט כרוב בסגנון ממפיס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
בקערה גדולה, מערבבים פירורי לחם, פרמזן, פטרוזיליה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים ביצים, מלח, פלפל, קטשופ 3/4 כוס, בשר בקר, עגל וחזיר, ולשלב ביסודיות עד מעורב באופן שווה, באמצעות הידיים במידת הצורך. טופס לתוך כיכר במחבת אפייה מברשת העליון עם 1 כף קטשופ.
מרכיבים שתצטרך
קטשופקטשופ
פלפלפלפל
בקרבקר
ביצהביצה
חזירחזיר
מלחמלח
עגלעגל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים בתנור במשך 50 דקות עד 1 שעה ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
כ-10 עד 20 דקות לפני סיום קציץ הבשר, התחילו את הרוטב. ממיסים חצי מהחמאה במחבת סאוט (בהזמנת כוס 1/4 האחרת) על חום בינוני-גבוה, ובצל מטגן עד שהוא מקרמל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהם נעשים עדינים ומוותרים על המיצים שלהם. מסננים ומניחים בצד. בסיר אחר, לטאטא יחד דמי-גלייס, רסק עגבניות, יין אדום ומבשלים על אש נמוכה, המאפשר להפחית ולעבות. רגע לפני ההגשה רוטב, להקציף את 1/4 כוס הנותרים של חמאה בשלישית, ולהוסיף פטריות. לטעום ולהוסיף מלח ופלפל, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רסק עגבניותרסק עגבניות
פטריותפטריות
יין אדוםיין אדום
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
6
פרוסת קציץ בשר ולהעביר למנה. רוטב כפית מעל ומגישים רוטב נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב