קציץ בשר בסגנון קאובוי
קציץ בשר בסגנון קאובוי דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 298 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם כמון טחון, רוטב ברביקיו, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קציץ בשר בסגנון איטלקי, קציץ בשר בסגנון איטלקי, ו קציץ בשר (בסגנון חווה).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ו-6 המרכיבים הבאים( בצל דרך jalapeo); מטוגנים 3 דקות. מערבבים ב 1/4 כוס רוטב ברביקיו, תפוחי אדמה, ואת המרכיבים הבאים 7 (תפוחי אדמה דרך שעועית). כפית את תערובת תפוחי האדמה לתוך מחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 30 דקות.
מברשת 1/4 כוס רוטב ברביקיו מעל כיכר, ומפזרים גבינה.
אופים 10 דקות נוספות או עד לסיום.