קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

קציץ בשר בסגנון קאובוי

קציץ בשר בסגנון קאובוי
קציץ בשר בסגנון קאובוי דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 298 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם כמון טחון, רוטב ברביקיו, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קציץ בשר בסגנון איטלקי, קציץ בשר בסגנון איטלקי, ו קציץ בשר (בסגנון חווה).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים בצל ו-6 המרכיבים הבאים( בצל דרך jalapeo); מטוגנים 3 דקות. מערבבים ב 1/4 כוס רוטב ברביקיו, תפוחי אדמה, ואת המרכיבים הבאים 7 (תפוחי אדמה דרך שעועית). כפית את תערובת תפוחי האדמה לתוך מחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
תרסיס בישולתרסיס בישול
תפוח אדמהתפוח אדמה
שעועיתשעועית
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
4
אופים ב 375 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מברשת 1/4 כוס רוטב ברביקיו מעל כיכר, ומפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
גבינהגבינה
6
אופים 10 דקות נוספות או עד לסיום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור