קציץ בשר הודו הטעים ביותר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 228 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם פירורי לחם בסגנון, יוגורט יווני, חרדל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: קציץ בשר הודו, קציץ בשר הודו, ו קציץ בשר הודו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 ° F. בקערה גדולה, מערבבים מרכיבי קציץ בשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
להפיץ תערובת במחבת כיכר ungreased 8x4 או 9x5 אינץ', או לעצב לתוך כיכר 9x5 אינץ 'במחבת ungreased 13x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
בקערה קטנה, לערבב תוספות; להפיץ מעל.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אופים חשפו 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות או עד מדחום בשר מוכנס במרכז כיכר קורא 170 ° F.