קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

קציץ בשר טלה מרוקאי

קציץ בשר טלה מרוקאי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר טלה מרוקאי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פלפל טחון, צימוקים זהובים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר מרוקאי, לשפשף תבלין מרוקאי (עבור כבש & בשר אחר), ו קציץ בשר כבש עם גבינת פטה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב הראשון 11 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב. טלה קראמבל על תערובת בצל; מערבבים רק עד מעורבב. תערובת צורה לתוך כיכר 4 אינץ 8 x.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
כיכר מקום בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד קריאה מיידית מדחום רושמת 16
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
5
בואו קציץ בשר לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר