קציץ בשר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 388 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, גזר, רוטב דאש ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ב 375 מעלות F.
במחבת בגודל בינוני, לשים 2 dribbles של שמן סלט וחום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הגזר, סלרי, בצל וטחון, על 5 דקות. שים בצד ולתת מגניב.
בקערה גדולה לשים את תערובת הגזר, בשר טחון ושאר החומרים, למעט הלחם, פירורי הלחם וקטשופ. משרים את הלחם במים קרים, ואז לסחוט מים (כמו ספוג) ולנקז אותו.
מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים. (מערבל stand עשוי לעזור לעשות את זה קל יותר.)
מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים.
להתגלגל לתוך כיכר החברה, להפיץ קטשופ מעל, ומניחים לתנור שחומם מראש במשך כ 45 עד 55 דקות, או עד מבושל דרך. תוציא ותגיש חם.