קציץ צרפתי ממולא נקניק
מתכון קציץ צרפתי ממולא נקניק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לך נקניק חזיר בתפזורת, חמאה, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קציץ בשר ממולא נקניק, קציץ בשר ממולא נקניק, ו נקניק לבבי-ממולא כיכר.
הוראות
חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון של הלחם. חלול החוצה חצי תחתון, משאיר 1/4-ב. של. במעבד מזון או בלנדר, לעבד פירורי לחם עד גס; להפריש 1 כוס. (להשליך פירורים שנותרו או לשמור לשימוש אחר.)
במחבת, בקר חום, נקניק ובצל; לנקז. מערבבים פירורים שמורים, גבינה, ביצה, פטרוזיליה, חרדל, פלפל, מלח ושומר; מערבבים היטב. כף לתוך קליפת לחם; להחליף bred העליון.
מניחים על גיליון גדול של רדיד כבד.
בסיר קטן, להמיס חמאה; להוסיף שום ומבשלים 1 דקה.
מברשת מעל צמרות וצדדים של כיכר. אטמו את נייר הכסף.
אופים ב 400° במשך 20 דקות או עד גבינה מותכת.