קציצות בגריל עם רוטב יוגורט הודי מתובל
והוא יספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, פלפל, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שיפודים טבעוניים בגריל עם רוטב יוגורט קוקוס ליים הודי מתובל, יוגורט במרינדה הודי מתובל עוף בגריל, ו חידקן הודי עם רוטב יוגורט מנטה.
הוראות
מערבבים את הבשר הטחון, בצל, שום, רוטב סויה, ביצים, זנגביל, מלח ופלפל בקערה.
מערבבים את החומרים עם הידיים עד שהם מעורבבים היטב ולהחזיק יחד היטב.
מברשת את תבנית האפייה עם 2 כפיות של השמן. עם הידיים, ליצור את תערובת הבשר לתוך 24 כדורים עגולים ומניחים אותם 1 1/2 אינץ ' בנפרד על תבנית האפייה. (כל כדור צריך לשקול על 1/2 אונקיה.) לחות קלות את הידיים לפני יצירת כל כדור כדי להקל על גלגול.
מברשת את כדורי הבשר עם השמן שנותר לצלות אותם, 4 אינץ ' מאלמנט החימום, 6 עד 8 דקות, הופך אותם פעם אחת, עד שהם מבושלים דרך.
מניחים את כדורי הבשר בקערה רדודה עם רוטב יוגורט מתובל ההודי בצד, או לחתוך את החלק העליון של כיכר קטנה עגולה של לחם, להסיר את הקרביים, ולכפות את כדורי הבשר לתוך הלחם. אבק עם פטרוזיליה קצוצה לצבע.
מניחים אותו מעל קערה וכפית את היוגורט לתוך המסננת. אפשר את היוגורט לנקז במקרר במשך 3 שעות.
מעבירים את היוגורט סחוט מן הגבינה לקערה האחרת להתמזג השום, מיץ לימון, שמן, כמון, כורכום, וקיין. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מתוך "ספר הבישול של הכלה והחתן" מאת אביגייל קירש וסוזן מ.גרינברג. Copyright (c) 2002 by Abigil Kirsch and Susan M. Greenberg. Published by Broadway Books.אתרי הקייטרינג הנודעים של אביגיל קירש ממוקמים במנהטן ובמחוז ווסטצ ' סטר, ובגן הבוטני של ניו יורק. היא הוכשרה במכון הקולינרי של אמריקה ובלה קורדון בלו, נשיאת לשעבר של ניו יורק ופרקים בינלאומיים של Les Dames D ' Escoffier. סוזן גרינברג, גיסתה, היא כותבת עצמאית מקצועית. קירש חי בפאונד רידג', ניו יורק וגרינברג מתגורר בסטמפורד, קונטיקט. יחד הם גם כתבו את ספר הבישול הראשון של החתן והכלה.