קציצות הודו עם רוטב וסלט מלית גלם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 726 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם קמח, שמן זית, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה טוב. מתכונים דומים: קציצות הודו עם רוטב פאן, קציצות עוף מטוגנות עם רוטב רדאיי, ו חזה הודו עם מילוי ורוטב.
הוראות
1
מתבלים את טורקיה במלח ופלפל ובתיבול עופות. להקים תחנת לחם של קמח, ואז ביצה ואז פירורי לחם. פרוסות לחם ושמור אותן.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מערבבים פטרוזיליה, סלרי, בצל ירוק, תפוח, פטריות ושמלה עם מלח, פלפל, מיץ של 2 לימונים, 3 כפות שמן זית. לחם קלוי חמאה ואז לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'. לזרוק לחם וקורנית לסלט. לצנן את סלט המילוי קצת עם סיידר תפוחים או מיץ ולזרוק לשלב.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, קציצות לבשל 10 דקות מפנה פעם אחת. אם המחבת קטנה מדי כדי לבשל את כל 4, להזמין 2 תחת לסכל ולהוסיף עוד שמן זית כף לבשל את קציצות שנותרו.