קציצות הודו
אם יש לכם תפוחי אדמה, מים, רוטב טורקיה חםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי feeds.epicurious.com הרבה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: קציצות הודו, קציצות הודו, ו קציצות הודו אפויות.
הוראות
במחבת קטנה מעל חום מתון, טוסט פירורי הלחם עד הזהב ופריך, 3 עד 4 דקות.
להעביר לקערה קטנה ולתת מגניב.
בקערה קטנה, היכו יחד את הביצה והמים.
בקערה גדולה, לשלב את פירה, מלית, טורקיה. באמצעות הידיים או כף, לעצב את התערובת לתוך 2 אינץ ' ארוך, מלבני בצורת croquettes (אתה צריך בערך 24 croquettes) ולהעביר גיליון אפייה גדול rimmed.
עבודה עם 1 קרוקט בכל פעם, לדלות אותם בתערובת מים ביצה, לתת את עודף לטפטף, ואז לדלות אותם בפירורי הלחם, ולהחזיר אותם אל גיליון אפייה מעוטר.
אופים את קציצות קפוא על תבנית אפייה גדולה בתנור 246° עד חום זהוב, כ 10 דקות.
הסר את קציצות מהתנור במשך כ 5 דקות כדי לתת להפשיר את הפנים, ולאחר מכן להחזיר אותם לתנור כדי לסיים את האפייה במשך 2 דקות נוספות.
מגישים חם עם רוטב חמוציות ו/או רוטב חם.