קציצות הולנדיות (ביטרבאלן) דורשות סביב 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתכון זה משמש 30. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם שמן, פלפל, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 17%. ציון זה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קציצות הולנדיות (בירבלן), קציצות הולנדיות (בירבלן), ו ביטרבאלן.
הוראות
1
בסיר גדול ממיסים חמאה על אש בינונית. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה מרק; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה. מוסיפים בזהירות בשר ופטרוזיליה; מבשלים ומערבבים 2-5 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד. מערבבים פנימה את המלח, אגוז המוסקט והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מעבירים לקערה; מכניסים למקרר למשך 3-4 שעות או עד לצינון.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים פירורי לחם בקערה רדודה קטנה. בקערה אחרת מקציפים את הביצים, החלב והשמן. זרוק תערובת בשר לפי כפות לפירורי לחם; מעצבים לכדורים. טובלים קציצות בתערובת ביצים, ואז מצפים שוב בפירורים. במחבת חשמלית או בטיגון עמוק מחממים שמן ל-375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מטגנים קציצות, כמה בכל פעם, במשך 2-4 דקות או עד להזהבה מכל הצדדים.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רופינו פרוסקו העשוי מענבים אורגניים. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.