קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 48 דק.
מנות4
ציון בריאות83
מגזין

קציצות חזיר אמפניזאדו עם צ'אטני מנגו-רום

קציצות חזיר אמפניזאדו עם צ'אטני מנגו-רום
קציצות חזיר אמפניזאדו עם צ'אטני מנגו-רום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1002 גרם חלבון, 200 גרם שומן, ובסך הכל של 6632 קלוריות. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . אם יש לכם קמח, בצל, קציצות חלצי חזיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש רום מתובל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס רום מתובלים עם קרם חמאה שתוי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 48 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו קציצות חזיר כתום-ג'ינג'ר עם סלסת מנגו - עגבניות, צלי חזיר צ'אטני מנגו, ו צלעות חזיר צרובות במחבת עם צ'אטני מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכנת מרינדת החזיר, שלבו את הבצל, השום, מיץ התפוזים, מיץ הליים והמלח בשקית ניילון בגודל גלון הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים את החזיר, פונים למעיל במרינדה, ומקררים 1 שעה או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
בינתיים הכינו את הצ ' אטני. בסיר על אש בינונית, שלבו את החומץ, הרום, הצימוקים, הסוכר החום, הבצל האדום, הפלפל, הג ' ינג ' ר, השום והפלפל האנגלי. מביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהבצל והפלפלים רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את המנגו והתפוח וממשיכים להתבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפרי מתחיל להתפרק והתערובת סמיכה וג ' מי, בערך 15 עד 20 דקות. מכבים את האש ומניחים בצד להתקרר. מכסים ומקררים עד 1 בשבוע.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
5
מורחים את הקמח על צלחת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
מכניסים את הביצים לקערה רדודה ומכים קלות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מורחים את פירורי הלחם על צלחת אחרת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
מוציאים את החזיר מהמרינדה ומייבשים. לחפור את שני הצדדים של הקציצות בקמח, ולאחר מכן לטבול לתוך הביצה, לתת עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה. לחץ על שני צידי הקציצות בפירורי הלחם כך שיידבקו. מניחים את קציצות החזיר על מגש ומניחים בצד למשך 30 דקות כדי לאפשר להתייצבות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
קציצות חזירקציצות חזיר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית. מטגנים את הקציצות עד שהן מזהיבות, 3 עד 4 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז ומגישים עם צ ' אטני המנגו-רום.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®