קציצות חזיר אמפניזאדו עם צ'אטני מנגו-רום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1002 גרם חלבון, 200 גרם שומן, ובסך הכל של 6632 קלוריות. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . אם יש לכם קמח, בצל, קציצות חלצי חזיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש רום מתובל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס רום מתובלים עם קרם חמאה שתוי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 48 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו קציצות חזיר כתום-ג'ינג'ר עם סלסת מנגו - עגבניות, צלי חזיר צ'אטני מנגו, ו צלעות חזיר צרובות במחבת עם צ'אטני מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
להכנת מרינדת החזיר, שלבו את הבצל, השום, מיץ התפוזים, מיץ הליים והמלח בשקית ניילון בגודל גלון הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים את החזיר, פונים למעיל במרינדה, ומקררים 1 שעה או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
בינתיים הכינו את הצ ' אטני. בסיר על אש בינונית, שלבו את החומץ, הרום, הצימוקים, הסוכר החום, הבצל האדום, הפלפל, הג ' ינג ' ר, השום והפלפל האנגלי. מביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהבצל והפלפלים רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את המנגו והתפוח וממשיכים להתבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפרי מתחיל להתפרק והתערובת סמיכה וג ' מי, בערך 15 עד 20 דקות. מכבים את האש ומניחים בצד להתקרר. מכסים ומקררים עד 1 בשבוע.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
5
מורחים את הקמח על צלחת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
מכניסים את הביצים לקערה רדודה ומכים קלות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מורחים את פירורי הלחם על צלחת אחרת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
מוציאים את החזיר מהמרינדה ומייבשים. לחפור את שני הצדדים של הקציצות בקמח, ולאחר מכן לטבול לתוך הביצה, לתת עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה. לחץ על שני צידי הקציצות בפירורי הלחם כך שיידבקו. מניחים את קציצות החזיר על מגש ומניחים בצד למשך 30 דקות כדי לאפשר להתייצבות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
קציצות חזיר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית. מטגנים את הקציצות עד שהן מזהיבות, 3 עד 4 דקות מכל צד.