קציצות יווניות עם צזיקי ואורזו עם פטה ואגוזי מלך
קציצות יווניות עם Tzatziki ו Orzo עם Fetan ואגוזי מלך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1288 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 90 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, מלח כשר, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוף יווני עם סלט צזיקי אורזו, קציצות יווניות וצזיקי, ו קציצות יווניות עם צזיקי תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מניחים מדף קירור מעל 2 דפי אפייה לצלייה כדורי הבשר קליית פיתה.
משרים את הלחם בחלב. מקלפים את המלפפון ומגררים לתוך מסננת. מלח אותו ולתת לו לנקז במשך 20 דקות.
יוצקים את EVOO לתוך קערה, ולאחר מכן מוסיפים את הבשר ומפזרים מלח ופלפל. לסחוט את הלחם ולהתפורר בין האצבעות שלך כפי שאתה מוסיף אותו לבשר.
מוסיף את המטבעה, בצל, אורגנו, קינמון, 2 של שיני שום, ביצה ו 1/2 של מיץ לימון, ומערבבים לשלב.
באמצעות כף גלידה קטנה, ליצור את תערובת הבשר לתוך כ 24 כדורים ומניחים על תבנית האפייה. צלוי לחום זהוב, 15 עד 18 דקות.
הסר את כדורי הבשר מהתנור ומניח את המטגן על גבוה. צ ' אר פיתה תחת broiler, 30 שניות עד 1 דקה בכל צד.
לחץ על המלפפון במסננת כדי להוציא את המים העודפים ולהוסיף למעבד מזון. לאחר מכן להוסיף את היוגורט, שמיר, הנותרים 1 שום שן, גרידה הנותרים מיץ לימון. מתבלים את הרוטב עם כמון ומלח ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מגישים את כדורי הבשר עם רוטב ופיתות לצד Orzo עם פטה ואגוזים.
מחממים סיר בינוני של מים לרתיחה. מלח את המים ומבשלים את orzo אל דנטה, 7 דקות. טוסט אגוזי מלך עד ריחני במחבת קטנה על אש בינונית.
שלב את orzo עם אגוזי מלך, פטרוזיליה, פטה טפטוף של EVOO ועונה עם פלפל.