קציצות נורבגיות
קציצות נורבגיות הוא הר ד ' יצירה המגישה 16. מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, פירורי לחם, פלפל קאיין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסקנדינבית הזאת. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ביצים נורווגית, סלט כרוב נורווגי, ו לחם שטוח נורווגי עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הביצים, החלב, פירורי הלחם, הבצל והתבלינים.
בואו לעמוד עד פירורים לספוג חלב.
מוסיפים בשר; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. צורה ל -1 אינץ'. קציצות.
מניחים קציצות על רשת משומנת בתבנית אפייה רדודה.
אופים בחום של 400 מעלות עד להשחמה, כ -18 דקות או עד שמדחום קורא 160 מעלות; מסננים. הניחו בצד.
לרוטב, במחבת גדולה, מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך. מערבבים פנימה קמח ומשחימים קלות. מוסיפים לאט מרק; מבשלים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה. מערבבים פנימה את השמנת, הקאיין והפלפל הלבן. מערבבים בעדינות קציצות; מחממים אך לא מרתיחים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות פרארי פרל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-38 דולר לבקבוק.
![פרארי פרל]()
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.