קציצות סלמון (בישול המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 15 מעריצים. אם יש לכם תערובת, מטבל החווה, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו קציצות סלמון דרום-מערביות או עוגות סלמון., טיפות סלמון או קציצות סלמון, ו קציצות סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים את כל המרכיבים למעט מרגרינה, לחמניות, חסה ומטבל שמיר. תערובת צורה לתוך 2 קציצות, באמצעות ערמת 1/2 כוסuls עבור כל פטי.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ענפי שמיר טריים שנקטפו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
במחבת nonstick 8 אינץ', להמיס מרגרינה על חום בינוני. לבשל קציצות במרגרינה מעל חום בינוני 10 עד 12 דקות, הופך פעם אחת, עד חום מבושל דרך.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.