קציצות סתיו
סתיו קציצות דורש בערך 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 4. אם יש לכם סלרי, קטשופ, גבינת צ'דר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 33%. קציצות עוף יווניות (קציצות ים תיכוניות), קציצות קוקטייל-קציצות ג'לי ענבים, ו סתיו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים. מפוררים בשר בקר מעל תערובת ומערבבים היטב. מעצבים ל-1-1/2 אינץ'. ביצים.
מניחים ב -2 קו-טי משומן. תבנית אפייה.
שלב את מיץ העגבניות, הקטשופ, הסלרי ורוטב הווסטרשייר; יוצקים מעל קציצות. מכסים ואופים ב 350 עבור 1 שעה או עד שהבשר כבר לא ורוד.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. וילה ג ' ולנדה מוסקטו ואפרסק עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![וילה ג ' ולנדה מוסקטו ואפרסק]()
וילה ג ' ולנדה מוסקטו ואפרסק
צבע מבריק, צהוב קש, די אינטנסיבי וארומטי. נוצץ טעים בטעם אפרסק עדין ומתוק. מושלם עם קינוח ובמיוחד עם מאפים