קציצות עוף בגבינה כחולה
מתכון זה מספק 35 מנות. עם 99 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ירכיים עוף, פירורי לחם panko, שמן זרעי ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו קציצות עוף עם תרד וגבינה כחולה, גבינה כחולה ממולאת כדורי בשר עוף באפלו, ו גבינה כחולה ממולאת כדורי בשר עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הירכיים עוף, ביצים, מלח סלרי, ופלפל לבן במעבד מזון. דופק עד הבשר הוא הקרקע אבל עדיין קצת שמנמן. אל תעשה משחה חלקה!
מעבירים את תערובת העוף לקערה. מערבבים יחד את פירורי הלחם והגבינה הכחולה עד בשילוב.
ממלאים קערה קטנה במים. כדי ליצור את כדורי הבשר, להרטיב את הידיים קצת ולעצב את התערובת לתוך כדורי 1 אינץ'.
תניח את כדורי הבשר על מגש הסדינים.
מחממים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את השמן כדי למלא כ 1/4 אינץ ' את הצדדים. אין למלא את המחבת לחלוטין עם שמן.
יוצקים את הקמח לתוך צלחת רדודה ומתבלים במלח ופלפל.
מגלגלים כל קציצה בקמח כדי לתת לו ציפוי קל.
כאשר השמן חם, מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים עד חום זהוב מבושל דרך, על 10 דקות. הפוך את כדורי הבשר באמצע הבישול. ייתכן שיהיה עליך לבשל אותם בקבוצות אם הם לא מתאימים במחבת, הוספת שמן יותר במידת הצורך.
מסננים את הקציצות המבושלות על צלחת נייר מצופה במגבת.
מערבבים את מיץ העגבניות, חומץ יין אורז, רוטב חריף, מלח סלרי, פלפל לבן ומלח בקערה גדולה.
לטאטא בשמן עד מעורבב היטב מעובה מעט.
מעבירים חצי מכדורי הבשר לקערה גדולה.
יוצקים חלק מהרוטב מעל, רק מספיק כדי לצפות את כדורי הבשר. בעדינות לזרוק את כדורי הבשר סביב מעיל ברוטב. באמצעות מלקחיים, להעביר את כדורי הבשר צלחת הגשה ולהכניס קיסם. חזור עם כדורי בשר שנותרו.
יוצקים את הרוטב הנותר לתוך קערה קטנה ומגישים כמו רוטב טבילה.