קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

קציצות שוודית עם רוטב לינגוברי

קציצות שוודית עם רוטב לינגוברי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים סקנדינביים, אז נסו קציצות שוודית עם רוטב לינגוברי. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, בשר חזיר טחון, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ריבה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טביעת אצבע מלאה ריבה כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. נסו קציצות שוודית עם רוטב לינגוברי או חמוציות, כדורי שעועית שוודית עם רוטב לינגוברי, ו קציצות שוודית עם רוטב מחבת דומדמניות אדומות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה שלבו את פירורי הלחם והחלב; מערבבים בעזרת מזלג ומניחים לעמוד 5 דקות. שמים 3 כפות מהחמאה במחבת קטנה ונותנים לה להמיס על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את השאלוט, השום והקימל; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
זרעי קימלזרעי קימל
שום גויה®שום גויה®
4
קולים עד לריכוך אך לא להשחמה, כ -2 דקות.
5
שים את בשר בקר טחון חזיר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את תערובת השאלוט המיוזעת, הביצה, הפטרוזיליה והשמיר; מתבלים במלח ופלפל. סוחטים את החלב מפירורי הלחם הספוגים, מוסיפים את הלחם לתערובת הבשר ומערבבים היטב בעזרת הידיים. צובטים בערך 1/2 כוס מתערובת הבשר ומגלגלים אותה בידיים הלחות כדי לעצב אותה לקציצה בגודל כדור קיו. המשיכו ליצור את הקציצות והניחו על מגש; צריך להיות בערך 20 קציצות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
ממיסים 2 כפות מהחמאה במחבת גדולה על אש בינונית. כשהקצף מתחיל לשקוע, הוסיפו את הקציצות בקבוצות כדי שלא תצפו את התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
קולים את הקציצות עד להשחמה טובה מכל הצדדים, בערך 7 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
9
מוציאים את הקציצות לפלטה מרופדת במגבות נייר בסיום.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
10
זרוק את רוב השומן מהמחבת והחזיר אותו לאש.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את כף החמאה שנותרה ומערבלים אותה לציפוי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מפזרים פנימה את הקמח ומערבבים בעזרת כף עץ להמסה לשומן.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
13
יוצקים את מרק העוף ומערבבים בכף עץ כדי לשחרר את החלקים מתחתית המחבת. מבשלים ומערבבים עד שהנוזל מצטמצם ורוטב מתחיל להיווצר; מתבלים במלח ופלפל. מנמיכים את האש ומערבבים פנימה את השמנת החמוצה. מחזירים את הקציצות לרוטב ומערבבים פנימה 1/4 כוס ריבת הלינגוברי עד לאיחוד. מבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט וקציצות הבשר מחוממות, בערך 15 עד 20 דקות. מתקלחים עם פטרוזיליה קצוצה ומעבירים לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניותריבת אוכמניות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מגישים את הקציצות השוודיות עם ריבת לינגוברי נוספת בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניותריבת אוכמניות
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר