קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

קציצות תפוחי אדמה גביני אקוודור (Llapingachos)

קציצות תפוחי אדמה גביני אקוודור (Llapingachos)
קציצות תפוחי אדמה גביני אקוודור (Llapingachos) הוא צמחוני מתאבנים. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה 30 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם תפוחי אדמה, גבינת מוצרלה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קציצות גבינה ותפוחי אדמה באקוודור, מרק תפוחי אדמה באקוודור, ו אקוודור Humitas (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים תפוחי אדמה ומלח. מבשלים 20 דקות או עד תפוחי אדמה רכים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מניחים בקערה גדולה; מחית עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
חום 2 כף. של השמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מוסיפים בצל ו 1 כפית. של הפפריקה; לבשל ומערבבים עד הבצל רך. מערבבים לתוך פירה; מגניב. מערבבים בגבינה. צורה שווה לתוך 6 (1 אינץ ' עבה) קציצות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מערבבים הנותרים 2 כפות. שמן ו-1 כפית. פפריקה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
דַק-דַק-
7
מחממים מחבת nonstick גדולה, מחבת מחבת או ברזל יצוק על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
8
צחצח מעט מתערובת השמן על תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
הוסף קציצות; לבשל 3 דקות או עד התחתונה הוא פריך וזהוב חום.
10
מברשת צמרות של קציצות עם הנותרים תערובת שמן; להתהפך. מבשלים 3 דקות נוספות או עד חום פריך וזהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
11
מגישים כל פטי עקף עם 2 כפות. של רוטב הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב בוטניםרוטב בוטנים