קציצת פרמזן עוף נמסה
קציצות פרמזן עוף נמסות הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 4. מנה אחת מכילה 310 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך לחמניות ג'בטה, מלח, עוף טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . הציון הזה מוצק.קציצת פרמזן עוף - לאכול כבורגר או על פסטה , קציצת חזיר בנה מי ומקסי טונה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים 3 כפות גבינת פרמזן, 2 כפות רוטב מרינרה, פלפל ומלח. מפוררים את העוף על התערובת ומערבבים היטב. יוצרים ארבע קציצות.
מניחים על תבנית מצופה בתרסיס בישול. צולים 4 אינץ' מהאש במשך 4-6 דקות מכל צד או עד שמדחום קורא 165° והמיצים מתבהרים.
מעלים את יתרת המרינרה, המוצרלה ושארית הפרמזן. צולים 1-2 דקות יותר או עד שהגבינות נמסות. מעל כל חצי גליל עם קציצה.