תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציר בשר חזיר לאפות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 445 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שמן זית, בצל, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-82 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו All-In-One בשר חזיר צ'ופ אופים, אופים צלעות חזיר, ו אופים צלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום ל 218°. תרסיס 15x10 אינץ תבנית אפייה עם צדדים עם תרסיס בישול nonstick. בקערה גדולה, לשלב שמן, מרווה, מיורן, תערובת שום פלפל ומלח מתובל; לערבב היטב.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.