קציר עוגה עם ענבים וסירופ Sangiovese
עוגת קציר עם ענבים וסירופ Sangiovese עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו קציר מוקסם של המטבח עוף צלוי עם ענבים, זיתים ורוזמרין, פנה All 'Arbabiata (פנה פיקנטי) עם סנג' ובזה תחנת לואיס החדשה, ו עוגת קציר (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה וקמח מחבת קפיץ 9 אינץ'. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם מלח ואבקת אפייה. בקערה גדולה, לטאטא את הביצים עם סוכר מגורען עד צהוב חיוור.
להקציף את החלב, שמן זית, חמאה מומסת, גרידת לימון, גרידת תפוזים וניל. מקפלים בתערובת הקמח, ואחריו 1 1/2 כוסות של הענבים. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים את העוגה במשך 15 דקות. מנקדים את החלק העליון של העוגה עם הנותרים 1/2 כוס ענבים ואופים במשך כ 40 דקות יותר, עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
להעביר את העוגה למתלה, להסיר בזהירות את הטבעת ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
בינתיים, בסיר גדול, להרתיח את מיץ הענבים על אש גבוהה עד מופחת 1 כוס, על 25 דקות.
תן לסירופ הענבים להתקרר לטמפרטורת החדר.
הסר את העוגה מהבסיס ולהעביר מגש הגשה. אבק העליון עם סוכר ' ממתקים.
חותכים את העוגה לחתיכות ומגישים, מעבירים את סירופ הענבים ליד השולחן.