מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Cacciuco alla Livornese, Livornese עוף, ו סנאפר אדום Livornese.
הוראות
1
נקי וקנה מידה (במידת הצורך) כל פירות הים. בדוק את הקלאמרי לכל סחבת ולחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
קישואים, לא קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבח
2
יוצקים 1 כף שמן זית בסיר בגודל בינוני עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
חום מעל להבה בינונית-גבוהה עד חם אבל לא מעשן.
4
מוסיפים את המולים ואת הכיסוי, מהביל עד המולים לפתוח, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
5
הסר את המולים, שמירה על המיצים שנותרו מאחור במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מוסיפים את השמן הנותר וחמים על להבה חמה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את השום הפרוס, פטרוזיליה, סלרי, בצל ופלפל צ ' ילי. מבשלים עד השום מתרכך והופך חום זהוב בהיר, על 5 דקות.