מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Cacciuco alla Livornese, Livornese עוף, ו סנאפר אדום Livornese.
הוראות
1
נקי וקנה מידה (במידת הצורך) כל פירות הים. בדוק את הקלאמרי לכל סחבת ולחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
קישואים, לא קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבח
2
יוצקים 1 כף שמן זית בסיר בגודל בינוני עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
חום מעל להבה בינונית-גבוהה עד חם אבל לא מעשן.
4
מוסיפים את המולים ואת הכיסוי, מהביל עד המולים לפתוח, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
5
הסר את המולים, שמירה על המיצים שנותרו מאחור במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מוסיפים את השמן הנותר וחמים על להבה חמה עד חם אבל לא מעשן.