קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות1
ציון בריאות38
מגזין

קרוסטטה תפוחים

קרוסטטה תפוחים
ייתכן שקרוסטטה תפוחים היא הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 3068 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 156 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, קמח, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרוסטטה תפוחים, קרוסטטה תפוחים, ו קרוסטטה תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במיקסר עם מצורף ההנעה, לערבב 8 כפות של חמאה, קמח, מלח, ו 2 כפות של הסוכר עד סנדי. בקערה נפרדת, למזג את חלמון הביצה ואת קרם פרש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את חלמון הביצה המעורבב ואת קרם פרש לתערובת הקמח ומערבבים עד בקושי משולב. טופס לתוך דיסק וצינה. בינתיים לזרוק את התפוחים פרוסים עם 1/2 כוס הסוכר והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מרדדים את הבצק לעובי 1/8 אינץ 'על משטח מקומח וחותכים 8 אינץ' דיסקים או 1 דיסק עגול גדול ומניחים על מחבת גיליון מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את התפוחים במרכז הבצק, משאירים דש של 2 אינץ ' של בצק מסביב לקצה. מקפלים מעל דש על התפוחים, ויוצרים שפה כפרית, לא אחידה סביב crostada. (התפוחים לא צריכים להיות מכוסים לחלוטין עם הבצק.) נקודה עם 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מברשת את הקצה עם קרם ומפזרים עם הנותרים 2 כפות של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
אופים בתנור שחומם מראש 350 במשך 25 עד 35 דקות, עד חום זהוב בהיר ותפוחים הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בואו מגניב.