קרוק זוקיני צמחוני בגריל מדמואזל
צריך מנה צמחונית בצד? קרוק זוקיני צמחוני בגריל ... מדמואזל ... יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 766 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-583 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך herbes de provence, אגוז מוסקט, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו קישואים בגריל וחצילים פרמזן {צמחוני}, פאניני איטלקי בגריל עם קישואים, קישואים ובזיליקום {צמחוני}, ו קל יותר קרוק מסייה גבינה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל או מחבת גריל לחום גבוה. לזרוק את הקישואים קלות עם שמן זית, מלח, פלפל, ואת herbes de Provence. גריל עד חרוך ומבושל דרך, כ 4 דקות לכל צד. תניח בצד.
לטאטא את הקמח ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 דקה.
לטאטא בחלב, ולהמשיך לטאטא עד התערובת התעבה מספיק כדי מעיל עבה כף. תניח בצד.
מורחים צד אחד של כל פרוסת לחם עם חמאה.
מניחים 6 כפות גבינה מגוררת על צד לא חמאה של פרוסת לחם אחת. למעלה עם קישואים, ואז למעלה עם 6 כפות יותר גבינה. כריך סגור, עם חמאה בחוץ. טוסט הכריך במחבת nonstick מעל חום בינוני עד חום זהוב משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
מניחים את הכריך על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף.
מורחים את החלק העליון עם רוטב לבן, ולאחר מכן העליון עם הנותרים 1/2 כוס גבינה. צלוי עד הגבינה קלויה.