קריצות דובדבן
גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, קיצור ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט, Cherry & Chard Swiss ממולא בשר חזיר Tenderloin עם מרווה דובדבן, ו 10 פאונד דובדבן אתגר: דובדבן קינמון סוכר לחמניות מתוקות.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל אפיית גיליונות.
שמנת התקצור עם הסוכר. מערבבים את הביצים, חלב ווניל.
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת המוקצפת ומערבבים היטב. מערבבים את הפקאנים הקצוצים, תאריכים קצוצים ודובדבנים 1/3 כוס maraschino.
צור חתיכות בגודל כפית של בצק לכדורים.
מגלגלים כל כדור בפתיתי התירס הכתושים.
מניחים כדורים על דפי אפייה מוכנים ומעל כל עוגייה עם דובדבן 1/4 maraschino.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 10 עד 12 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין לפני אחסון במיכלים אטומים.