קרם אננס ובננה
קרם אננס ובננה יכול להיות רק ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם בננות, תמצית ונילן, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פודינג אננס קולומביאני, עוגת פודינג עם אננס מקורמל, ו פודינג לחם אננס עם רוטב פודינג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 190c/גז 5 / מאוורר 170C.
מסננים את מיץ האננס למחבת בגודל בינוני. מערבבים את הקורנפלור ואז מערבבים את חלמונים, חלב ותמצית וניל.
חום, ערבוב כל הזמן עם כפית קטנה או עץ עד התערובת רותחים ומתעבה. להפוך את החום נמוך ומבשלים בעדינות במשך דקה אחת, ערבוב כל הזמן.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים במחצית הסוכר. עצה באננס, ואז לחתוך את הבננות ומערבבים הכל יחד בעדינות. יש טעם להוסיף קצת סוכר אם הרוטב הוא לא מתוק מספיק.
כפית את התערובת לתוך 4 מנות אפייה בודדות או כוסות תה ovenproof גדול.
אופים על תבנית אפייה במשך 5 דקות בזמן שאתה עושה את הציפוי.
לטאטא את החלבונים ביצה עם מקצף יד חשמלי עד שהם מחזיקים את הצורה שלהם. טיפ בסוכר הנותר ולהקציף עד המרנג הוא מבריק. ערימה על הקינוחים החמים ואופים במשך 5 דקות נוספות עד billowy וזהב.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
פודינג ניתן לזווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "