קרם ברולה ביצת עין
Egggnog Crème Brûlée נטול גלוטן, וצמחוני משקאות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. אם יש לך חלמונים, סוכר חום בחוזקה, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-25 דקות. נסו קרם ברולה ביצת עין, קרם ברולה ביצת עין, ו ליקר ביצים רזה קרם ברולה (מתכונים דומים).
הוראות
מקום שמונה 6-עוז. ramekins או כוסות פודינג בתבנית אפייה 15x10x1 אינץ'.
חם הקצפת שמנת בסיר בינוני רק כדי להרתיח.
בקערה בינונית, לשלב חלמוני ביצה וביצים; לנצח היטב. מערבבים בסוכר עד בשילוב. עם מקציף חוט, מערבבים בקצפת חמה עד מעורבב היטב. מערבבים רום, ברנדי, וניל ואגוז מוסקט.
יוצקים תערובת לתוך ramekins.
מניחים מחבת בתנור; יוצקים מים חמים למחבת עד 1/2 עד 3/4 אינץ ' עד הצדדים של ramekins.
אופים ב 163°. במשך 30 עד 35 דקות או עד המרכזים רק להגדיר. בזהירות להסיר מהתנור.
מניחים כוסות על מתלה תיל כדי להתקרר. מגניב 30 דקות. מקררים לפחות 3 שעות או לילה.
לפני ההגשה, מניחים ramekins ב 15x10x1-inch תבנית אפייה. למעלה כל אחד עם 1 כף סוכר חום. מטגנים 4 עד 6 סנטימטרים מחום במשך 1 עד 2 דקות או עד הסוכר נמס. (לצפות מקרוב.) חנות במקרר.