קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

קרם ברולה ביצת עין

קרם ברולה ביצת עין
Egggnog Crème Brûlée נטול גלוטן, וצמחוני משקאות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. אם יש לך חלמונים, סוכר חום בחוזקה, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-25 דקות. נסו קרם ברולה ביצת עין, קרם ברולה ביצת עין, ו ליקר ביצים רזה קרם ברולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מקום שמונה 6-עוז. ramekins או כוסות פודינג בתבנית אפייה 15x10x1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
חם הקצפת שמנת בסיר בינוני רק כדי להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר מהחום.
5
בקערה בינונית, לשלב חלמוני ביצה וביצים; לנצח היטב. מערבבים בסוכר עד בשילוב. עם מקציף חוט, מערבבים בקצפת חמה עד מעורבב היטב. מערבבים רום, ברנדי, וניל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
ברנדיברנדי
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
ביצהביצה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
יוצקים תערובת לתוך ramekins.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מניחים מחבת בתנור; יוצקים מים חמים למחבת עד 1/2 עד 3/4 אינץ ' עד הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
אופים ב 163°. במשך 30 עד 35 דקות או עד המרכזים רק להגדיר. בזהירות להסיר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מניחים כוסות על מתלה תיל כדי להתקרר. מגניב 30 דקות. מקררים לפחות 3 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
10
לפני ההגשה, מניחים ramekins ב 15x10x1-inch תבנית אפייה. למעלה כל אחד עם 1 כף סוכר חום. מטגנים 4 עד 6 סנטימטרים מחום במשך 1 עד 2 דקות או עד הסוכר נמס. (לצפות מקרוב.) חנות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו