קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קרם ברולה ללא אפייה

קרם ברולה ללא אפייה
לא לאפות קרם ברולה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר טורבינאדו, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 165 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. נסו לא לאפות קרם ברולה פאי, קרם ברולה אפיית ביצה, ו לא לאפות דלעת קרם ברולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את עמילן התירס והמלח בקערה בינונית, וקצף החוצה כל גושים. לאט לאט להקציף את השמנת, לוודא שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקציפים בחלמונים. חשוב כי תערובת זו להיות חלקה כמו שאתה יכול לעשות את זה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
לטאטא את החלב עם הסוכר מעל חום בינוני בסיר 3-ליטר (2.8-L). אם אתה משתמש שעועית וניל, לגרד אותו ולהוסיף את הזרעים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
לטאטא את התערובת כך הזרעים משולבים לתוך הנוזל. (זה צריך להיראות מנומר, כמו חלב לאחר Oreo כבר הטביע בו שוב ושוב!) כאשר שעועית וניל כבר מגורד, זרוק את התרמיל כולו לתוך המחבת גם כן. חם עד בועות טופס סביב קצה החלב ואת פני השטח כולו מתחיל לרעוד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר את שעועית וניל ולהשליך אותו. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1
יוצקים את כל תערובת החלב לתוך slurry.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
להקציף במרץ לשלב. התערובת צריכה לבוא יחד בצורה חלקה, ללא גושים.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים את התערובת בחזרה למחבת. לעבות את הפודינג: להפוך את החום בחזרה על בינוני ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן במרץ. לעבוד את כל הזוויות של הסיר, לגרד את התחתית. זה ייקח 2 עד 5 דקות כדי להביא את פודינג לרתיחה, עם בועות גדולות שצצות לאט על פני השטח. להרתיח, לטאטא כל הזמן, במשך 2 דקות. כבה את החימום. (אם אתה לא משתמש שעועית וניל, מערבבים בתמצית וניל עכשיו.)
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מסננים ומקררים את הפודינג: מעבירים את הפודינג דרך מסננת משובחת.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
יוצקים אותו לשמונה 1/2-כוס (120-מ " ל) ramekins ovenproof ו להכניס למקרר. אין לכסות אותם; במקרה זה, אתה רוצה עור דק, יבש כדי ליצור על גבי. צנן את הפודינג לפחות 4 שעות, או לילה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
ברולה הפודינג! מפזרים קלות את פני השטח של כל פודינג עם שכבה אפילו של סוכר turbinado. לנער את ramekins מצד לצד כדי אפילו את השכבה. השתמש לפיד מטבח כדי caramelize הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
בואו לשבת 5 דקות לפני ההגשה כך שכבת הסוכר יכול להתקרר ולהקשיח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
שיטה חלופית: ודא ramekins שלך הם broiler-בטוח. הזז מתלה למקום הגבוה ביותר ולחמם broiler שלך. לטגן את ramekins במשך 3 עד 7 דקות, עד הסוכר נמס באופן שווה השחמה. לשמור על שעון קרוב ולהפוך את ramekins פעם או פעמיים כדי לעזור להם חום באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם