קושימומחה
מוכן ב1 ש, 7 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קרם ברולה תירס

קרם ברולה תירס
מתכון תירס קרם ברולה מוכן בערך 1 שעה ו 7 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 562 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, סוכר מגורען, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה תירס מתוק, ו לובסטר תירס קרם ברולה.

הוראות

1
הסר את הקליפה מן האוזניים של תירס לחתוך את הגרעינים. במחבת לא דביקה ממיסים את החמאה ומטגנים את גרעיני התירס עד שהם מבשלים ויש להם כמה כתמים חומים עליהם.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
תירס על קלחתירס על קלח
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בסיר בינוני, מחממים את השמנת, החלב וחצי
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
גרעיני תירס מוקפצים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, רק עד שזה מגיע לרתיחה. מיד לכבות את החום ולהניח בצד כדי להחדיר לפחות 15 דקות. מחית את התערובת עם בלנדר יד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
4
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בקערה גדולה, לטאטא את חלמונים עם סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לטאטא כל הזמן, בהדרגה לשפוך את תערובת קרם חם. מסננים את התערובת לתוך קנקן.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מפזרים את גרעיני התירס הנותרים לתוך 8 (6 עד 8 אונקיה)ramekins עמיד.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
יוצקים את תערובת הקרם / תירס לתוך הקערות ומסדרים באמבט מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
אופים ב 300 מעלות F, במרכז התנור עד כמעט להגדיר אבל עדיין קצת רך במרכז, 30 עד 40 דקות. רפרפת צריכה "לרפרף" קצת כאשר אתה לנער את המחבת; זה יהיה המשרד יותר כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר מאמבט המים ולתת מגניב 15 דקות. מכסים כל קערה בניילון נצמד, ומוודאים שהפלסטיק לא נוגע בפני השטח של הפודינג. מקררים לפחות 2 שעות. (או לקרר עד מוכן לשרת, עד 24 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מחממים את המטגן כדי חם מאוד (או לפטר את לפיד המטבח שלך). תחשוף את הפודינג הצונן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
יוצקים סוכר רב ככל שיתאים על גבי אחד פודינג.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
13
יוצקים את עודף הסוכר על פודינג הבא. חזור עד שכל רפרפת מצופה. זרוק את כל הסוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
14
מניחים את הקערות על תבנית אפייה או במחבת צלייה ומטגנים עד שהסוכר נמס ומשחימים היטב, 1 עד 2 דקות. או להשחים אותם עם מבער.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
מבערמבער
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
בואו מגניב 1 דקה לפני ההגשה.