קרם חמאה גרמנית קרם גבינה הדובדבן
קרם חמאה גרמנית קרם גבינה הדובדבן נטול גלוטן, וצמחוני ציפוי. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. והוא יספק כ 90 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, ביצים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חטיפי ג'ינג'רנאפ עוגיות עם קרם גבינה קרם קרם חמאה קרם, עוגת שקדים עם גבינת שמנת, גנאש ומילוי תות טרי, קרם חמאה וניל ופינק שפכו פונדנט, ו עוגיות אוריאו וקרם קרם הדובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת רוטב גדולה, להביא את החלב לרתיחה.בינתיים, בקערת ערבוב, לטאטא יחד את הסוכר, קורנפלור, ביצים, וחלמונים.
לטאטא על חצי כוס חלב חם לתוך תערובת הביצה.
לטאטא קצת יותר חלב חם עד תערובת הביצה הוא נוזל וחם (זה מפריע את הביצה).
יוצקים את תערובת הביצים בחזרה לתוך הסיר של חלב חם עם החום מוגדר בינוני ולהמשיך לטאטא.לאחר התערובת מתחילה להתעבות בועה, להמשיך לטאטא ובישול במשך דקה אחת יותר כדי להסיר את טעם עמילני.
הסר מן החום ויוצקים לתוך קערה של מערבל לעמוד. מכסים עם גיליון קטן של ניילון לעטוף או קלף ולתת מגניב לחלוטין. זה חשוב.כאשר מגניב לחלוטין, לנצח את התערובת היטב.
מוסיפים את החמאה ואת גבינת השמנת כף אחת בכל פעם עם המיקסר הולך. מקציפים את המלח והוניל. מבחן טעם. אם זה לא מתוק מספיק בשבילך, אולי כדאי לך להוסיף סוכר של קונדיטור קטן.להירגע במשך כ -15 דקות. חזור למיקסר והכה שוב, ואז לשים לתוך שקית צנרת שלך cupcakes צינור.עושה בערך 10 כוסות