קרם לימון ברולה עם פירות יער טריים
לימון Crème Brûlée עם פירות יער טריים עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם קצפת, סוכר, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו קרם לימון ברולה עם פירות יער, קרם לבנדר ברולה עם אוכמניות טריות, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. לארגן שמונה כוסות פודינג 3/4 כוס או ramekins במחבת אפיית מתכת 13x9x2 אינץ'.
מערבבים קרם וקליפת לימון בסיר קטן כבד ומביאים לרתיחה.
להקציף סוכר וחלמונים בקערה גדולה עד עבה, על 3 דקות. בהדרגה לטאטא בתערובת שמנת חמה, ואז וניל ומלח.
בואו לעמוד 10 דקות. מסננים פודינג, ולאחר מכן לחלק בין כוסות.
יוצקים מספיק מים חמים לתוך תבנית אפייה לבוא חצי דרך הצדדים של כוסות.
אופים פודינג עד רק להגדיר במרכז, כ 55 דקות.
הסר פודינג ממרחץ מים; צמרמורת חשופה עד המשרד, לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
מניחים כוסות פודינג על תבנית אפייה. מסננים סוכר חום דרך מסננת קטנה על פודינג, חלוקת שווה. מטגנים עד שהסוכר נמס וחום, בערך 2 דקות. צמרמורת עד ציפוי קשה ופריך, לפחות 1 שעה ועד 2 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות ועד 1 שעה. תערובת פירות יער על גבי פודינג.