קרם של מרק פטריות בר
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה מושלם עבור חורף. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. נסו קרם של מרק פטריות בר, קרם של מרק פטריות בר, ו שמנת של פטריות ומרק אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את הפטריות היבשות במים:
מניחים פטריות בר מיובשות בקערה בינונית ומכסים עם 3 כוסות מים חמים מאוד.
בואו לשבת במשך 30 דקות. קו מסננת עם מגבת נייר לחה או מסנן קפה.
לאחר 30 דקות מסננים את הפטריות דרך המסנן, שומר לפחות כוס אחת של נוזל הפטריות. בערך קוצצים את פטריות הפרא המשוקמות מחדש.
סאוטה שאלוט, שום, פטריות:
מחממים 3 כפות חמאה בסיר כבד על אש נמוכה בינונית ומטגנים את שאלוט עד מרכך שקוף, על 7 עד 8 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את הפטריות הטריות, מגבירים את החום לגובה בינוני ומבשלים עוד כמה דקות.
מוסיפים פטריות בר קצוצות. מנמיכים את החום, לכסות ולתת לבשל במשך 10 דקות.
הוסף שרי: לאחר 10 דקות להגדיל את החום בינוני גבוה, לחשוף ולהוסיף 1/3 כוס שרי יבש לסיר.
מוסיפים את 3 כפות החמאה שנותרו לסיר ומערבבים עד מומסים.
מוסיפים את הקמח לסיר ומערבבים עד שהפטריות מצופות היטב בקמח, מה שהופך רביכה. מבשלים 2 עד 3 דקות.
מוסיפים כוס אחת של פטריות שמורות השריית מים ומערבבים עד הקמח מומס לתוך המים ואין גושים.
תוסיף את המניה. מערבבים עד היטב משולב.
מוסיפים את הרבס דה פרובנס, הקורנית המיובשת, עלי דפנה ומלח.
חום גבוה עד שהמרק מגיע לרתיחה נמוכה. מנמיכים את החום כדי לשמור על מבשלים, לכסות ולבשל במשך 20 דקות.
מערבבים בקרם: כאשר מוכן לשרת, להסיר את עלי המפרץ ומערבבים 1/2 כוס שמנת כבדה.
מוסיפים פלפל שחור ועוד מלח לפי הטעם.
מקשטים עם עירית קצוצה ופטרוזיליה.