קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות75
ציון בריאות0
מגזין

קרמל בייגלה בירה

קרמל בייגלה בירה
קרמל בייגלה בירה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-75 מנות. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. לך לחנות ותביא סירופ מאלט שעורה, מלח ים, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: קרמל בייגלה בירה, קרמל בירה ובייגלה, ו קרמל שיכר ובייגלה רך.

הוראות

1
משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של גיליון האפייה עם חמאה 1 כפית, ומניחים אותו בצד על משטח עמיד בפני חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
מערבבים את השמנת, הסוכר, סירופ מאלט, מלח ים משובח, ואת 7 כפות חמאה גדולה (6-8 ליטר) קומקום. מערבבים כמה פעמים עם מרית חסינת חום רק כדי לוודא שאין גושים גדולים של סוכר יבש, ולאחר מכן מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים משובחמלח ים משובח
סירופ מאלטסירופ מאלט
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
להפחית את החום בינוני ולהכניס את מדחום ממתקים. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה 122° / 122°C (שלב הכדור הקשה), כ 20 דקות. (לצפות בו מקרוב: ברגע שהוא מגיע240 / 115°C (שלב כדור רך), לאחר כ 15 דקות, אתה רוצה להישאר בקרבת מקום ומערבבים אותו בתדירות גבוהה יותר כפי שהוא נוטה לחרוך על החלק התחתון של הסיר.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
הסר את הסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מערבבים את הפחתת הבירה, ואז בייגלה ומלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
צמצוםצמצום
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
6
מערבבים היטב, מגרד את החלק התחתון של הסיר מספר פעמים כדי לשלב הכל.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
שים על כפפות התנור שלך בזהירות (ברצינות-בבקשה להיזהר!) יוצקים את הקרמל על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
8
מורחים אותו עם המרית, הפצת חתיכות בייגלה באופן שווה ככל האפשר. לאפשר לו להתקרר עד שהוא מוצק למגע, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
הפעל את הקצה של סכין שף חדה סביב הקצוות של גיליון האפייה כדי לשחרר את הקרמל. להפוך אותו על קרש חיתוך מצופה, לחתוך אותו לחתיכות 1-by 1½ אינץ', ולעטוף אותם בניירות מתפתל השעווה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
אחסן את הקרמלים במיכל אטום במקרר עד 3 שבועות (תן להם לבוא לטמפרטורת החדר לפני שאתה אוכל אותם!).
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
11
הפחתת בירה: אתה צריך 6 בקבוקי 12-אונקיה של בירה, רצוי שיכר כהה חזק.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
איילאייל
12
יוצקים את התוכן של 3 של הבקבוקים לתוך סיר גדול (6-8 ליטר), ומניחים אותו על חום גבוה. מערבבים לעתים קרובות כדי לפזר את הפחמן ולמנוע את הנוזל מרתיחה מעל. ברגע הבירה היא לרתיחה מתגלגלת, לאט להוסיף עוד בקבוק, ערבוב כל הזמן, להביא לרתיחה שוב. חזור עד שכל הבירה היא בסיר.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
13
מבשלים את הבירה על חום גבוה, ערבוב כל הזמן, עד כל הפחמון התפוגג וזה כבר לא בסכנה של רותחים מעל, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
14
להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד נפח הנוזל מצטמצם באופן דרמטי (כ 1/2 כוס) ואת הירידה יש את העקביות של סירופ פנקייק fakey כפי שהוא מתקרר).
מרכיבים שתצטרך
סירופ שולחןסירופ שולחן
צמצוםצמצום
15
הסר מהחום ולאפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
16
אחסן את ההפחתה במיכל אטום. זה ישמור במקרר עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום