קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

קרמל-פיצה בצל עם פטריות

קרמל-פיצה בצל עם פטריות
פיצה בקרמל-בצל עם פטריות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 658 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. גשו לסופר וקנו בצק פיצה, פטריות קרמיני, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו קסדיות ביצה מקושקשות עם בצל קרמל ופטריות, בצל אדום מקורמל ופיצת תאנה, ו בצל קרמל ופיצת תאנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 3 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל עם 1/2 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך ומתחיל חום, על 10 דקות. להפחית את החום עד מתון ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהב, על 15 דקות יותר. להפחית את החום נמוך ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב רך ועמוק מאוד, כ -15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מחום וקריר כדי להתחמם, כ -10 דקות.
3
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 246°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בעוד בצל מתקרר, בצק פיצה מעיל עם 1 כף שמן במחבת אפייה רדודה 17-על ידי 12 אינץ ' למתוח ולחץ על הבצק כדי לכסות את התחתונה (הבצק עשוי להיות עמיד למתיחה בהתחלה, אבל זה יהיה בקרוב להירגע).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מורחים בצל באופן שווה על פני הבצק. לזרוק פטריות עם 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, ושמן כף הנותרים בקערה, ואז להפיץ באופן שווה על בצל. גבינה מתפוררת באופן שווה על פני פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
אופים פיצה עד החלק התחתון של הבצק הוא זהב וגבינה מתחיל חום, 14 עד 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
בצל יכול להיות מבושל 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה